|
DELL
 

Dell Power Companion (12.000 mAh) USB-C –PW7015MC

DELL Dell Power Companion (12.000 mAh) USB-C –PW7015MC

Dell Power Companion (12.000 mAh) USB-C –PW7015MC
Dell Power Companion (12.000 mAh) USB-C –PW7015MC
Met de Dell Power Companion (12.000 mAh) USB-C kunt u extra voeding met u meenemen, voor extra productiviteit. Dit handige apparaat biedt voeding voor een aantal Dell Notebooks* en Ultrabooks*, plus ook nog twee ... Volledige beschrijving
Prijs€ 95,00
Korting€ 26,60
Subtotaal€ 68,40
Excl. btw en verzendkosten
Leveringsmethode en -tijdstip kunnen verschillen, klik hier voor meer informatie.
Voeg toe aan mandje
Estimated Ship Date:22/06/2018
Dell Power Companion (12.000 mAh) USB-C –PW7015MC

Met de Dell Power Companion (12.000 mAh) USB-C kunt u extra voeding met u meenemen, voor extra productiviteit. Dit handige apparaat biedt voeding voor een aantal Dell Notebooks* en Ultrabooks*, plus ook nog twee smartphones, tablets of andere USB-apparaten. Bovendien is de Dell Power Companion licht en compact, zodat uw apparaten onderweg nooit meer leegraken. En u hoeft hiervoor geen zware spullen mee te nemen in uw tas. Deze compacte voedingsoplossing past moeiteloos in uw laptoptas of handtas, en sluit daarmee naadloos aan op uw mobiele levensstijl. De Dell Power Companion (12.000 mAh) USB-C kan uw apparaten in de tas opladen, zodat deze volledig bedrijfsklaar zijn als u ze nodig hebt. Het apparaat is ook specifiek ontworpen om te passen in de Dell Premier rugzakken en Dell Premier aktetassen. De Dell Power Companion zorgt ervoor dat al uw mobiele apparaten - zoals smartphones, tablets enzovoort - opgeladen en gebruiksklaar zijn. Met de twee USB oplaadpoorten kunt u twee mobiele apparaten tegelijk opladen, naast uw Dell laptop.


Onderdeel fabrikant : N45GH | Dell-onderdeel : 451-BBVT
Overzicht

Met de Dell Power Companion (12.000 mAh) USB-C kunt u extra voeding met u meenemen, voor extra productiviteit. Dit handige apparaat biedt voeding voor een aantal Dell Notebooks* en Ultrabooks*, plus ook nog twee smartphones, tablets of andere USB-apparaten. Bovendien is de Dell Power Companion licht en compact, zodat uw apparaten onderweg nooit meer leegraken. En u hoeft hiervoor geen zware spullen mee te nemen in uw tas. Deze compacte voedingsoplossing past moeiteloos in uw laptoptas of handtas, en sluit daarmee naadloos aan op uw mobiele levensstijl. De Dell Power Companion (12.000 mAh) USB-C kan uw apparaten in de tas opladen, zodat deze volledig bedrijfsklaar zijn als u ze nodig hebt. Het apparaat is ook specifiek ontworpen om te passen in de Dell Premier rugzakken en Dell Premier aktetassen. De Dell Power Companion zorgt ervoor dat al uw mobiele apparaten - zoals smartphones, tablets enzovoort - opgeladen en gebruiksklaar zijn. Met de twee USB oplaadpoorten kunt u twee mobiele apparaten tegelijk opladen, naast uw Dell laptop.Onderdeel fabrikant : N45GH
Dell-onderdeel : 451-BBVT

Compatibiliteit
Dit product is compatibel met de volgende systemen.
Latitude 11 (5175)
Latitude 11 (5179)
Latitude 5285 2-in-1
Latitude 5289 2-in-1
Latitude 7275
Latitude 7370
Venue 10 Pro (5056)
XPS 12 (9250)
Prijzen en specificaties zijn correct op de datum van publicatie, maar kunnen onderhevig zijn aan beschikbaarheid of prijswijzigingen zonder berichtgeving vooraf. Afbeeldingen zijn uitsluitend ter illustratie bedoeld - geleverde producten kunnen afwijken; aan de illustraties kunnen geen rechten worden ontleend.Dell kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten in de typografie en fotografie. De aanbiedingen zijn geldig bij aankoop van maximaal 5 systemen per klant. De voorwaarden en bepalingen van Dell zijn op aanvraag verkrijgbaar en zijn tevens te vinden op Dell.nl.

Vrachtkosten variëren van € 4 excl. btw (€ 4,76 incl. btw) tot € 27 excl. btw (€ 32,13 incl. btw) afhankelijk van het product en het aantal producten of van items die niet in combinatie met een systeem zijn aangeschaft.

De Dell zakelijke prijslijst bevat Dell catalogusprijzen voor zakelijke product-upsellcomponenten voor OptiPlex, Latitude en Precision producten. Download hier de referentieprijslijst.

snNP06