|
DELL
 

Dell Power Companion (12 000 mAh) – PW7015MC – Power Bank för bärbara datorer (43 wattimmar)

DELL Dell Power Companion (12 000 mAh) – PW7015MC – Power Bank för bärbara datorer (43 wattimmar)

Dell Power Companion (12 000 mAh) – PW7015MC – Power Bank för bärbara datorer (43 wattimmar)
Dell Power Companion (12 000 mAh) – PW7015MC – Power Bank för bärbara datorer (43 wattimmar)
Tack vare Dell Power Companion USB-C har du alltid extrakraft med dig, så att du alltid kan vara produktiv när du verkligen behöver det. Den här praktiska enheten är ett reservaggregat som ansluts till USB-C-porten ... Fullständig beskrivning
Pris 985,69 kr
Rabatt 197,14 kr
Delsumma 788,55 kr
Exkl. moms och frakt
Leveranssätt och tider kan variera. Klicka här om du vill ha mer information.
Lägg till i varukorgen
Skickas oftast inom: 1-3 Dagar
Dell Power Companion (12 000 mAh) – PW7015MC – Power Bank för bärbara datorer (43 wattimmar)

Tack vare Dell Power Companion USB-C har du alltid extrakraft med dig, så att du alltid kan vara produktiv när du verkligen behöver det. Den här praktiska enheten är ett reservaggregat som ansluts till USB-C-porten på en bärbar dator samt upp till två smartphones, surfplattor och andra enheter med USB-kontakt. Dell Power Companion är lätt och kompakt, så att du alltid har laddningsmöjligheter nära till hands utan att behöva bära med dig särskilt mycket mer i väskan.


Tillverkarens artikel : N45GH | Dells artikel : 451-BBVT
Funktioner och fördelar

Bärbar kraft för Dells Ultrabook-datorer*, Dells bärbara Notebook-datorer* och surfplattor som är utrustade med USB Type-C

Med Dell Power Companion (12 000 mAh) USB-C kan du ta med dig extra strömförsörjning, så att du kan vara produktiv längre. Den här praktiska enheten är ett bärbart reservaggregat för utvalda modeller av Dells Ultrabook-datorer*, Dells bärbara Notebook-datorer* (används via datorns USB-C-port) samt upp till två smarttelefoner, surfplattor och andra enheter med USB-kontakt. Dell Power Companion är lätt och kompakt, så att du alltid har laddningsmöjligheter nära till hands utan att behöva bära med dig särskilt mycket mer i väskan.

* Dell Power Companion är endast kompatibel med utvalda modeller av Dells datorer (efter installation av den senaste BIOS-uppdateringen). Mer information finns i kompatibilitetsavsnittet.

Designad för att ladda enheter på plats och under resor

Det här kompakta reservaggregatet passar perfekt för en mobil livsstil eftersom det enkelt får plats i en datorväska eller en vanlig väska. Dell Power Companion (12 000 mAh) USB-C är framtagen för att kunna ladda enheterna i väskan, så att de alltid är laddade när du behöver dem. Enheten är också särskilt utformad för att passa i Dell Premier-ryggsäcken och Dell Premier-portföljer.

Samtidig USB-laddning för att strömförsörja ytterligare enheter

Med USB-portarna på Dell Power Companion (12 000 mAh) USB-C kan du ladda upp till två mobila enheter samtidigt utöver din bärbara Notebook-dator från Dell.

Tillförlitligt reservaggregat med ett batteri på 12 000 mAh

Med sitt sexcellsbatteri på 12 000 mAh är Dell Power Companion alltid en tillförlitlig strömkälla när du befinner dig på resande fot. Den laddas enkelt upp med en Dell-nätadapter**. Dell Power Companion (12 000 mAh) USB-C kan laddas och strömförsörjas med 4,5 mm, 7,4 mm eller USB-C -nätadaptrar från Dell. Kvarvarande laddning visas av en LED-indikering med fem nivåer så att du slipper råka ut för några otrevliga överraskningar.

*Observera att en Dell-nätadapter krävs för att kunna ladda upp Power Companion (medföljer ej).

Förpackningens innehåll

Dell Power Companion (12 000 mAh) USB-C
USB-C-laddningskablar för bärbara Notebook-datorer från Dell
Dells dongel med kabel

Översikt

Tack vare Dell Power Companion USB-C har du alltid extrakraft med dig, så att du alltid kan vara produktiv när du verkligen behöver det. Den här praktiska enheten är ett reservaggregat som ansluts till USB-C-porten på en bärbar dator samt upp till två smartphones, surfplattor och andra enheter med USB-kontakt. Dell Power Companion är lätt och kompakt, så att du alltid har laddningsmöjligheter nära till hands utan att behöva bära med dig särskilt mycket mer i väskan.Tillverkarens artikel : N45GH
Dells artikel : 451-BBVT

Kompatibilitet
Denna produkt är kompatibel med följande system.
Latitude 11 (5175)
Latitude 11 (5179)
Latitude 5285 2-in-1
Latitude 5289 2-in-1
Latitude 7275
Latitude 7370
Venue 10 Pro (5056)
XPS 12 (9250)
All information rörande pris, specifikation, tillgänglighet, frakt, månadsbetalning och konfiguration kan ändras utan föregående meddelande. Den slutliga konfigurationen kan komma att skilja sig från bilden ovanför. Erbjudandet gäller endast nyinköp från Dell av hemanvändare i Sverige. Erbjudanden på hemsidan är inte bindande. Beställning är endast bindande efter accept av Dell. Dell är inte ansvarigt för typografiska eller andra fel eller förbiseenden rörande pris, bilder eller i information. Konsumenter har 14 dagars returrätt från och med leveransdatum. Den standardservice som erbjuds begränsar inte konsumenters rättigheter enligt gällande konsumentlagstiftning. Dells allmänna villkor vid försäljning och service är tillämpliga. Specialerbjudanden gäller för upp till 5 system per kund.

"Fraktavgifter för produkter köpta i webbutiken för Elektronik & Tillbehör baseras på produkttyp och beställt antal. Ordinarie fraktavgifter varierar från SEK 62.50 till 368.75 inkl. moms, per enhet."

I Dells företagsprislista finns Dells listpriser på uppgraderingsprodukter för företag, för produktserierna OptiPlex, Latitude och Dell Precision. Här kan du hämta referensprislistan.

snNP06|8.8.0.5