|
DELL
 

Dell Power Companion (12 000 mAh) USB-C – PW7015MC

DELL Dell Power Companion (12 000 mAh) USB-C – PW7015MC

Dell Power Companion (12 000 mAh) USB-C – PW7015MC
Dell Power Companion (12 000 mAh) USB-C – PW7015MC
Med Dell Power Companion (12 000 mAh) USB-C kan du få extra kraft med dig, så att du kan vara mer produktiv. Den här praktiska enheten kan driva utvalda modeller av Dells Notebook- och Ultrabook-datorer* samt upp ... Fullständig beskrivning
Pris 952,79 kr
Rabatt 266,78 kr
Delsumma 686,01 kr
Exkl. moms och frakt
Leveranssätt och tider kan variera. Klicka här om du vill ha mer information.
Lägg till i varukorgen
Skickas oftast inom: 1-3 Dagar
Dell Power Companion (12 000 mAh) USB-C – PW7015MC

Med Dell Power Companion (12 000 mAh) USB-C kan du få extra kraft med dig, så att du kan vara mer produktiv. Den här praktiska enheten kan driva utvalda modeller av Dells Notebook- och Ultrabook-datorer* samt upp till två smarttelefoner, surfplattor och andra enheter med USB-kontakt. Dell Power Companion är lätt och kompakt, så att du alltid har laddningsmöjligheter nära till hands utan att behöva bära med dig särskilt mycket mer i väskan. Det här kompakta reservaggregatet passar perfekt för en mobil livsstil eftersom den enkelt får plats i en datorväska eller en vanlig väska. Dell Power Companion (12,000 mAh) USB-C är framtagen för att kunna ladda enheterna i väskan, så att de alltid är fulladdade när du behöver dem. Enheten är också särskilt utformad för att passa i Dell Premier-ryggsäcken och Dell Premier-portföljen. Med Dell Power Companion (12,000 mAh) USB-C är dina mobila enheter alltid fulladdade och redo att användas. När du laddar din bärbara Dell-dator kan du dessutom använda de bägge USB-laddningsportarna för att ladda upp två mobila enheter.


Tillverkarens artikel : N45GH | Dells artikel : 451-BBVT
Funktioner och fördelar
 • Bärbart reservaggregat för USB typ-C-utrustade Dell Ultrabooks*, Notebooks* och surfplattor

  Med Dell Power Companion (12 000 mAh) USB-C kan du få extra kraft med dig, så att du kan vara mer produktiv. Den här praktiska enheten kan driva utvalda modeller av Dells Notebook- och Ultrabook-datorer* samt upp till två smarttelefoner, surfplattor och andra enheter med USB-kontakt. Dell Power Companion är lätt och kompakt, så att du alltid har laddningsmöjligheter nära till hands utan att behöva bära med dig särskilt mycket mer i väskan.

  *Dell Power Companion är endast kompatibel med vissa Dell-datorer (med installation av senaste BIOS-uppdateringen). Se kompatibilitetsavsnittet för ytterligare information.

  Laddar enheter under förvaring och när du är på språng

  Det här kompakta reservaggregatet passar perfekt för en mobil livsstil eftersom den enkelt får plats i en datorväska eller en vanlig väska. Dell Power Companion (12,000 mAh) USB-C är framtagen för att kunna ladda enheterna i väskan, så att de alltid är fulladdade när du behöver dem. Enheten är också särskilt utformad för att passa i Dell Premier-ryggsäcken och Dell Premier-portföljen.

  Samtidig USB-laddning för att driva fler enheter

  USB-portarna på Dell Power Companion (12 000 mAh) USB-C gör att du kan ladda upp till två mobila enheter samtidigt som du laddar din bärbara Dell-dator.

  Tillförlitligt reservaggregat med ett batteri på 12 000 mAh

  Dell Power Companion har ett 6-cellsbatteri på 12 000 mAh som ger en tillförlitlig strömkälla när du befinner dig på resande fot. Den laddas enkelt upp med en Dell-nätadapter**. Dell Power Companion (12 000 mAh) USB-C kan laddas och drivas med Dell-nätadaptrar på 4,5 mm och 7,4 mm samt med Dells USB-C-nätadaptrar. Kvarvarande laddning visas av en LED-indikering med fem nivåer så att du slipper råka ut för några otrevliga överraskningar.

  *Observera att en Dell-nätadapter krävs för att kunna ladda upp Power Companion (medföljer ej).

  Vad finns i lådan?

  Dell Power Companion (12,000 mAh) USB-C
  Laddningskablar för Dell Notebook USB-C

 • Översikt

  Med Dell Power Companion (12 000 mAh) USB-C kan du få extra kraft med dig, så att du kan vara mer produktiv. Den här praktiska enheten kan driva utvalda modeller av Dells Notebook- och Ultrabook-datorer* samt upp till två smarttelefoner, surfplattor och andra enheter med USB-kontakt. Dell Power Companion är lätt och kompakt, så att du alltid har laddningsmöjligheter nära till hands utan att behöva bära med dig särskilt mycket mer i väskan. Det här kompakta reservaggregatet passar perfekt för en mobil livsstil eftersom den enkelt får plats i en datorväska eller en vanlig väska. Dell Power Companion (12,000 mAh) USB-C är framtagen för att kunna ladda enheterna i väskan, så att de alltid är fulladdade när du behöver dem. Enheten är också särskilt utformad för att passa i Dell Premier-ryggsäcken och Dell Premier-portföljen. Med Dell Power Companion (12,000 mAh) USB-C är dina mobila enheter alltid fulladdade och redo att användas. När du laddar din bärbara Dell-dator kan du dessutom använda de bägge USB-laddningsportarna för att ladda upp två mobila enheter.  Tillverkarens artikel : N45GH
  Dells artikel : 451-BBVT

  Kompatibilitet
  Denna produkt är kompatibel med följande system.
  Latitude 11 (5175)
  Latitude 11 (5179)
  Latitude 5285 2-in-1
  Latitude 5289 2-in-1
  Latitude 7275
  Latitude 7370
  Venue 10 Pro (5056)
  XPS 12 (9250)
  All information rörande pris, specifikation, tillgänglighet, frakt, månadsbetalning och konfiguration kan ändras utan föregående meddelande. Den slutliga konfigurationen kan komma att skilja sig från bilden ovanför. Erbjudandet gäller endast nyinköp från Dell av hemanvändare i Sverige. Erbjudanden på hemsidan är inte bindande. Beställning är endast bindande efter accept av Dell. Dell är inte ansvarigt för typografiska eller andra fel eller förbiseenden rörande pris, bilder eller i information. Konsumenter har 14 dagars returrätt från och med leveransdatum. Den standardservice som erbjuds begränsar inte konsumenters rättigheter enligt gällande konsumentlagstiftning. Dells allmänna villkor vid försäljning och service är tillämpliga. Specialerbjudanden gäller för upp till 5 system per kund.

  "Fraktavgifter för produkter köpta i webbutiken för Elektronik & Tillbehör baseras på produkttyp och beställt antal. Ordinarie fraktavgifter varierar från SEK 62.50 till 368.75 inkl. moms, per enhet."

  I Dells företagsprislista finns Dells listpriser på uppgraderingsprodukter för företag, för produktserierna OptiPlex, Latitude och Dell Precision. Här kan du hämta referensprislistan.

  snNP07