|

Pc-accessoires en software Voor uw Dell Studio 1735

Verfijn uw selectie

Zoeken in Pc-accessoires en software

Electronics en accessoires

 Lay-out wijzigen:  Grid | Lijst
Weergegeven: 1 resultaten
Sorteren op:
Vergelijk geselecteerde producten
 
Power Supply : 90W Auto / Air DC Adapter
Power Supply : 90W Auto / Air DC Adapter
Gebruikelijke verzending in 1-3 Days
Onderdeel fabrikant 6P7X3
Dell-onderdeel 450-15098
Prijs vanaf€ 126,84
Inclusief btw, Inclusief transport, Incl Recupel *
Vergelijk geselecteerde producten
 
 Lay-out wijzigen:  Grid | Lijst
Weergegeven: 1 resultaten
Sorteren op:

Kunt u de onderdelen niet vinden?

Battery SelectorOnze excuses, dat ons selectietool kunt u een batterij die voldoet aan de systeembehoeften van uw niet vinden. Een medewerker van de technische support biedt ondersteuning.Neem contact op met de technische support

Gerelateerd links

Nog vragen?

Prijzen en specificaties zijn correct op de publicatie datum, echter kunnen onderhevig zijn aan beschikbaarheid of prijswijzigingen zonder berichtgeving vooraf. Afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie - geleverde producten kunnen verschillend zijn; aan de illustraties kunnen geen rechten worden ontleend. Dell kan niet aansprakelijk gehouden worden voor fouten in typografie of fotografie. Promotie aanbiedingen gelden tot een maximum afname van 5 stuks per besteller. Dell's Algemene Voorwaarden zijn op aanvraag of op Dell.be verkrijgbaar.

Vrachtkosten variëren van € 4 excl. BTW (€ 4,84 incl. BTW) tot € 18 excl. BTW (€ 21,78 incl. BTW) afhankelijk van het product voor items niet aangeschaft in combinatie met een systeem.

De Luxemburgse facturen worden niet belast met Recupel toeslagen. In verband met milieubelastingen in Luxemburg is Dell lid van "Ecotrel".

Aanvaardingsplicht afgedankte elektrische en elektronische apparatuur: www.dell.be/recycling

*Opmerking: voor bestellingen van verbruiksmaterialen van printers (inkt, toner en/of papier) wordt per bestelling een leveringsvergoeding van € 3,99 (incl. btw) aangerekend, ongeacht de bestelde hoeveelheden.

snNP01